vrijdag 4 april 2008

Beton op de 1e verdieping

Toen ik begon met mijn weblog deed ik dat alleen om bij te houden hoe de bouw vorderde, maar het is erg leuk om te bemerken hoe veel mensen nu mee kijken en meeleven. Vooral de reacties vinden we ook erg leuk, je hebt toch geen idee hoeveel mensen dit volgen.

Vanmiddag met Nicole even gaan kijken. De metselaars zijn momenteel even ergens anders want afgelopen week is er beton gestort op de 1e verdiepingvloer. Het metselwerk is gereed tot aan de 1e verdieping dus voor hen is er momenteel niets te doen. Fred was er natuurlijk wel met zijn assistent en te samen waren ze kozijnen aan het stellen op de 1e verdieping. Het gaat nu weer op dezelfde volgorde als op de begane grond. De kozijnen worden gesteld, dan komen a.s. donderdag de metselaars weer terug om te beginnen met de binnen muren opmetselen, en daarna de buiten muren.

Om heel het huis staat nu een steiger zodat je rond heel de 1e verdieping kan lopen.

Dit wordt het terras, nu het beton erop ligt kan je zien dat je hier wel heel lekker kan zitten.

Alle kozijnen zijn al naar boven gebracht met de bouwlift en staan ongeveer op de plek waar ze gaan komen. Dit grote kozijn is van de slaapkamerdeuren, die komen achter.

Links voor het trapgat, nu nog met een "little house on the prairie" ladder, maar er gaat een echte trap in komen. De groene planken geven aan waar de deur komt naar de slaapkamer.

Geen opmerkingen: