zondag 30 maart 2008

Leidingen

Vanmiddag toen we , wederom in de regen, met Oma de Bruijn op de bouw waren kwam er een voor ons onbekende auto aanrijden. De mensen die erin zaten hadden duidelijk interesse in onze bouwplaats, dus dan kijk je even naar elkaar op een manier van.... ken jij ze? Het bleken onze nieuwe toekomstige buren te zijn van de kavel naast ons. Zij zijn nog niet aan het bouwen maar reden even langs omdat ze benieuwd waren hoever onze bouw al gevorderd was.

Hier een kijkje in de toekomstige meterkast, een lading aan lege buizen gaat richting bovenverdiepingen.

Hoewel het echt hard regende toen wij er waren, zijn Wim en ik even snel op de 1e verdieping gaan kijken. Een hele kluwen buizen , afvoeren en leidingen liggen daar al klaar. Toen ik een paar weken geleden de exacte plaats door moest geven van alle sanitair in de badkamers had ik nog zo iets van , nu al? Maar het is ook wel logisch, ze willen alles op de juiste plek binnen brengen, later wijzigen geeft altijd weer meerwerk, en dat kost altijd geld.

Dit zijn de afvoeren van de toekomstige badkamer, de douche midden voor op de foto, dan de twee buizen voor de twee wastafels, achterin het bad, en rechts achterin het toilet.

Het metselwerk van de buitenmuren is al voorbij de 1e verdiepingvloer.

Totaal overzicht vanaf de overkant. Deze plek heb ik uitgekozen om steeds dezelfde foto te maken, dan kan je de vorderingen goed zien.

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Wat een fantastisch plekje daar zeg, het schiet inderdaad al lekker op ! Groetjes Sandra

Anoniem zei

Ben diep onder de indruk...

Ziet er nu al geweldig uit!
Groet, Hans