vrijdag 18 april 2008

Beton randjes in wit

Nu de dagen weer lengen is de mogelijkheid om 's avonds even te gaan kijken meteen waargenomen. Donderdagavond even gaan uitwaaien aan de JM-kade. Het is er ontzettend rustig. En in je eentje kan je even heel rustig rondkijken op de bouw die alweer een heel eind gevorderd is.

Er wordt druk gemetseld aan de binnenmuren van de 1e verdieping, ineens zijn er ramen in een muur te bewonderen. Dit wordt de overloop.

Ik was niet helemaal alleen, wellicht hebben jullie vorige week de krant gelezen over "beestjes in Nesselande". Nu, er waren met mij nog wat muggen aanwezig. Ik hoop dat het in december even flink gaat vriezen dan kunnen ze voor volgend jaar even mooi allemaal doodvriezen! We gaan wel meteen kijken voor goede hordeuren!

Een stukje buitenmuur ook al gemetseld op de 1e, met de witte betonnen bandjes erin, mooi gezicht hoor!

Overzichtsfoto

En zoals hier te zien is : de steiger wordt nu al benut. Het botenprobleem meteen opgelost.

3 opmerkingen:

Car zei

Hey zal het toch nog eens overleggen met K. die steiger zou een mooie nieuwe woning voor Gardy kunnen zijn zie hem er al helemaal onderliggen.

Mir zei

Gardy is toch al hier? Of is dat zijn tweelingbroer?

Sophie zei

Fijn hoor!

Mochten jullie nog een stucadoor zoeken voor de aanbouw, kijk dan eens op deze site: http://www.stucadoor-weetjes.nl/informatie/stucwerk/stucwerk.html
Veel succes!