donderdag 10 april 2008

Kozijnen op de 1e verdieping

Heerlijk in de voorjaarszon troffen we de heren van van Baaren aan gisterenmiddag. Dat gaat nog wat worden als de temperatuur oploopt, dan is de zon onverbiddelijk op het eilandje aan de Zevenhuizenplas. Er werdt hard gewekt aan het plaatsen van lood, om te zorgen dat we later niet met natte voeten in de woonkamer zitten.

Zoals je kunt zien staan alle kozijnen nu gesteld op de 1e verdieping. Dit is het kozijn van de openslaande deuren naar het balkon vanuit de grote slaapkamer.

Lucas klimt als zonder schroom de ladder op en af. Hij vond het wel leuk om even in zijn toekomstige kamer te staan, hij heeft al twee ramen, da's een begin. Nu de muren nog. De metselaars komen vrijdag weer om een begin te maken aan de binnenmuren.

Luc vindt het ook altijd erg leuk om even met Fred te praten ( hij is namelijk "de baas" dus ja daar kan je nog eens wat halen , stukje piepschuim ofzo) en hier probeert hij Fred te overtuigen dat hij even met de bouwlift naar boven kan. Helaas, niet gelukt! Maar ja, je kan het natuurlijk proberen he, als je 5 bent!

Een woud aan kozijnen, het wordt al een heel bouwwerk zo.

2 opmerkingen:

Anoniem zei

volgend jaar zit je in het zonnetje op je eigen terras!!!!

Gr. Elia

anne zei

Wow, met het stellen van de kozijnen kan je al echt zien waar alles komt. Lijkt me echt wel grappig om er zo door heen te lopen en je dan voor te stellen hoe het er uiteindelijk uit komt te zien. Ik zag net ook de eind foto's, wat een prachtig huis zeg, vooral de serre met de grote kozijnen!