woensdag 23 april 2008

Houten raamwerken tbv de goten

Wederom een stuk verder toen we vanmiddag even zijn gaan kijken. De "houten raamwerken ten behoeve van de goten" (jaja, net met de baas overlegd hoe je zoiets noemt) zitten al aan de achterkant. Er komen nog mooie rabbatdelen opgetimmerd , die worden momenteel wit gespoten in de werkplaats, wist Fred mij te vertellen. De ijzeren paaltjes die je ziet staan, daar komt het hekje op van het balkon.

En jawel, de eerst binnenmuur van de 1e verdieping is een feit, het washok is bijna af.

Deze foto is genomen vanaf de plek waar Lucas zijn kamer komt.

De steiger bouwer heeft alweer omhoog gewerkt, want a.s. maandag komt de 2e verdiepingvloer erop. Dan moeten ze natuurlijk omhoog kunnen aan de buitenkant. Het zal een heel ander gezicht worden als de steiger weer is opgeruimd. En dan zie je eindelijk dat er ook nog een tuin omheen zit (nou ja, moet komen, nu is het een zandbak). Met al die bouwmaterialen kan je daar nog niet zo goed een voorstelling van maken.

Daar ligt het raamwerk voor aan de zijkant al.

Nu alle buitenmuren bijna klaar zijn zie je het effect van de witte betonrandjes. De raamkozijnen lopen precies door. HEt effect wordt beter zichtbaar als de steiger weg is, maar je kan de bedoeling nu al goed zien.

Geen opmerkingen: