zaterdag 18 oktober 2008

Regelen en verdere vorderingen

Het was me het weekje wel. Met Wim die door zijn rug was gegaan, en dus niet zo goed uit de voeten kon, en een heel bataljon aan geregel. Gelukkig kan je vanuit je bed goed telefoneren en regelen en dat was deze week dan ook topprioriteit. De behanger gaat eerder komen (want dan kunnen daarna de radiatoren opgehangen worden) , de bijkeuken moet ook eerder komen, dit weer in verband met het tegelwerk, hypotheken overgezet, verzekeringen geregeld, mijn oor is rood van al dat gebel!
Ondertussen gaan Fred met zijn team gewoon door, elke keer is er weer iets "echt af". Maandag mocht er niemand in de gang omdat Barry de gang aan het betegelen was. De kast in de kamer werd gebracht en deze ging via de keukendeur.
Donderdag was de kast al ver gevorderd, de open haard werd geplaatst.
Rechts zie je de vitrinekast, de glasplanken zitten er al in. De houtblokken liggen al in de haard.
Al het sanitair is afgelopen week geplaatst. Mooi om te zien hoe goed de spiegel uitkomt met de lampjes erboven.
De hoekwastafel in de boven-badkamer. Niet te groot en toch praktisch. In de slaapkamer is een begin gemaakt aan de voorzet muur. De schuifdeuren vallen hier zometeen achter. Volgende week komen hier weer gipsplaten tegen en dan zal de stukadoor weer langskomen om de wand te stuken. Ook wordt er nog volop geschilderd.

4 opmerkingen:

Anoniem zei

Het wordt een paleisje zeg, leuk om te zien !! Fijn weekend nog verder en groetjes, Sandra Bult

Anoniem zei

Nou moe, ik had twee weekjes niet gekeken en wat een vooruit gang zeg en ook al die mooie meubels die je uitgezocht hebt,ik word steeds nieuwsgieriger ook al kan ik het zo goed bekijken allemaal.
Enne Wim heel veel beterschap met je rug.
Groetjes Elly en Margo

Monique zei

Zo, ben er eens even voor gaan zitten. Wat een klus zeg! Maar wat een stulp met ontzettend leuke details en een mooie afwerking. Petje af hoor!

Bluesart Chevy zei

Hallo, het is al een tijd geleden, maar mag ik vragen waar jullie de hoekwastafel hebben gekocht.
Ik zoek er één voor mijn ouders,
maar het is best moeilijk een goed formaat te vinden.