dinsdag 23 september 2008

tegelzetten

De tegelzetter is gearriveerd, nu nog alleen, maar morgen met collega. Begonnen bij de grote badkamer met de witte tegels, en dan zie je heel snel resultaat! Zeker met die grote witte tegels, het ziet er meteen heel anders uit!

De douchecabine, nu lijkt ie niet meer zo klein ( dat was een veelgehoorde opmerking op het feest, wat lijkt dat klein! , maar dat komt echt door de kleur van de muren).

Allemaal wel leuk dat het in de mode is om de tegels steeds groter te maken, ze worden ook steeds zwaarder om te verwerken!

Je ziet wel meteen resultaat als tegelzetter, wat een verschil!

Ondertussen gaat het werk in de rest van het huis gewoon door, er lopen nog steeds twee schilders, en je ziet het houtwerk witter en witter worden. We komen ook nieuwe "probleempjes" tegen, en een daarvan zijn "de spinnen". Die poepen namelijk een hele hoeveelheid op het mooie witte schilderwerk. En daar is niet tegenop te soppen! Dus er moet een spinnen-verdelger komen, die de boel gaat inspuiten tegen spinnen en hun poep. Na navraag bij de buren blijkt dat zij dat ook elk jaar doen, niks bijzonders, dat krijg je van wonen in de polder!

Fred hangt steeds meer deuren in , en hang en sluitwerk wordt aangebracht. Toen ik maanden geleden in de "deurknoppen-winkel" een deurkruk aan het uitkiezen was ( heb je enig idee hoeveel verschillende soorten er bestaan in evenzoveel verschillende prijscategorie├źn!, van 5 euro tot 150 euro per stuk, en in een heel huis tikt dat aardig door kan ik je vertellen) heb je toch nog geen idee hoe dat gaat staan op je deuren, maar wederom hebben we goed gekozen, vind ikzelf!

1 opmerking:

anita zei

whoh, super ziet het er uit, ik kom snel een keertje weer in het echt jullie paleis bewonderen.