woensdag 24 september 2008

tegelzetten - 2

In de slaapkamer hangen de schuifdeuren op hun plek. Daarbij komen ook meteen de moeilijke vragen. Hoe hoog wordt de vloerbedekking met het ondertapijt? Want als de deuren achter het wandje weggewerkt zijn kunnen ze er nl. nooit meer uit en dus niet meer even op maat gemaakt worden. We zijn natuurlijk wel al hard bezig om een keus te maken qua tapijt voor boven, alleen we zijn er nog niet helemaal uit! We werken er hard aan door!

Het tegelen in de badkamer vordert. Er is nu begonnen met de grijze mozaïek. Een heel ge puzzel, want alle naden moeten natuurlijk feilloos doorlopen. Dat gaat er prachtig uitzien als het is gevoegd!


Detail foto.

De badkamer op zolder schiet ook lekker op. Een combinatie van rode tegels die door Wim precies zijn uitgetekend, een precisie werkje voor de tegelzetter. Je ziet het groter worden! Ik vind het zelf erg vrolijk!

Om geen vergissingen te maken, alle symbolen op de grond geschreven en de stapels tegels erboven gelegd. De tekening ernaast en dan gaat het helemaal goed komen!

1 opmerking:

Modi zei

wooooow it very good