zaterdag 14 maart 2009

Tuinvorderingen

Vanmorgen vroeg stond de vrachtwagen van van den Dussen alweer voor de brug. Nieuwe lading plantjes, een treurwilg en 75 m2 graszoden werden afgeleverd.
Toch een heel wagentje vol, vooral de boom, het was een aardig klusje om die op zijn plek te krijgen.
Leuk stapeltje als het op een pallet ligt. Helaas hielp het weer niet zo mee, na een uurtje te hebben gewerkt ging het regen, en na het middageten werdt de regen eigenlijk alleen maar erger. Toen duidelijk werd welke plekken nog opgevuld moesten worden ben ik nog even naar het tuincentrum gegaan, en is Wim ( in de regen) doorgegaan met de graszoden leggen.Het resultaat mag er zijn! De boom staat, de tuin is verder gevorderd en het gras ligt.
Maakt het meteen een stuk kleuriger.
De treurwilg moet natuurlijk nog een aantal jaar staan wil ie hetzelfde formaat hebben als de boom die ons uitzicht bepaalde op het Benedictuskruid maar het begin is er. Morgen gaan we verder, de tweede lading planten is net gebracht.

2 opmerkingen:

Car zei

Je blog in boekvorm, en zelf nog veel meer foto's toevoegen ?
Kijk op www.blurb.com

Elly zei

Hoi Mirjam Wim en de kids.
Nou zeg, de tuin begint er geweldig uit te zien, en zo zie je dan is het plaatje echt pas af.Margo zit nu in een ploegen en weekend dienst maar als ze der rooster heeft maken we een afspraak.
Groetjes Elly