maandag 1 december 2008

vorderingen en laatste loodjes -3

Het was me weer een weekje wel. Was ik nog zo van plan om niet te gaan schoonmaken, ben ik toch bij elkaar wel drie dagen op de jm kade aanwezig geweest. Poetsen, kasten in elkaar zetten met pa etc etc. Vrijdag was een hele drukke dag. Naast de tuinmannen, nu met drie man sterk, was ook Barry de tegelzetter aanwezig en natuurlijk Fred, voor de laatste loodjes. Ook Alexander kwam langs om de opleverpunten te bekijken.
De antislib-richels in de traptreden maken, een van de laatste dingen die nog moeten gebeuren, voor Fred zit het er nu bijna op op de JM-kade.
Vrijdag zijn ook de glasdeuren van de douches geplaatst.................mooi...............
Pa gaat ondertussen gestaag door met het in elkaar zetten van kasten, door Wim en Rob woensdagavond bij IKEA gehaald. Om elf uur waren ze pas weer thuis.
De tuin vordert gestaag. Het cirkeltje bij de keukendeur is hier al uitgemeten.
Ondertussen gaat het gewone leven ook gewoon door, en was het zaterdagmiddag gewoon tijd om de Sint te verwelkomen op ktr en voor Luc om een prachtig lied ten gehore te brengen. Hij had er speciaal een prachtige hoed voor gemaakt.
De lampen van de hal waren binnen, in totaal 6 stuks, zondag zijn ze opgehangen door Wim en Rob K (die wederom zo lief was om heel de zondag te helpen) . Het was een tijdrovend karweitje want alle kabels en snoeren moesten worden ingekort.

1 opmerking:

elly zei

Hoi Mirjam, daar ben ik weer eens,daar heb je goed over nagedacht over die bloembakken, want dat is altijd hetzelfde al die aarde tussen je tegels op het pad. En het ziet er geweldig uit. Groetjes Elly