maandag 22 december 2008

Verhuizen en een warm welkom

Vrijdag voor de verhuizing stonden de buren van de overkant op de stoep met een grote doos in hun handen. Ze hadden een welkomst-taart voor ons laten maken, maar dan moesten we wel ├Âns eigen huis opeten". Wat een warm welkom! En een prachtige taart, die ook nog eens heerlijk smaakte. Dat maakt het afscheid van ons vertrouwde buurtje een beetje minder moeilijk.
Op maandag de 22e zijn we definitief verhuisd. De zondag ervoor hebben we (gelukkig met hulp van N en R ) nog heel veel dozen overgebracht en uitgepakt, en maandag kwam de verhuiswagen voor de "zware" spullen.

Om 8 uur stond de verhuiswagen op de stoep en al om half 10 reden we richting JM kade.Lucas had er erg naar uitgekeken om voorin de verhuiswagen te mogen zitten. Dat is natuurlijk ook erg spannend als je zes bent.Om half 12 reden ze hier de straat uit, en na een kop koffie en een boterham hebben we toen met 5 man sterk, pa en ma, en zus erbij, heel hard gewerkt om de boel verder op orde te krijgen. 's Middags kwam ook nog de bank en de stoelen, en de tv. Dus het was een komen en gaan van mensen. Na een snackbar maaltijd zijn we om een uur of 8 allemaal erg moe gestopt, want je krijgt het toch niet in een dag af.

Geen opmerkingen: