zaterdag 12 januari 2008

Echte Bouwplaats

En ineens is het dan een "echte " bouwplaats. Vanmiddag is Wim even gaan kijken, en ze zijn flink opgeschoten afgelopen week. De bekisting om de funderingsbalken te storten zijn allemaal getimmerd. Nu zie je goed hoe groot het gaat worden.


We hebben tot nu toe natuurlijk mazzel met het weer, hoewel het eigenlijk nog iets te veel regent, vriest het gelukkig niet, want dat kunnen we niet gebruiken.

De vlonder waar ik het vorige week over had, is nu in het gezelschap gekomen van een steiger aan de andere kant. Speciaal voor A om haar opblaasroeiboot aan te leggen, als ze thee (of iets anders zonder kalorieen) komt drinken in de tuin. Ik denk dat ie dan naast onze gele opblaas-kano komt te liggen..........................

Verder zijn we druk met het uitzoeken en uittekenen van een keuken, we zijn al een eind, we hebben de apparatuur al bepaald, de stijl van de keuken ook en de indeling staat op papier, nu nog een paar zaken af om er een offerte aan te hangen.

1 opmerking:

anita zei

Vandaag zijn wij eens even persoonlijk gaan kijken naar jullie "bouwplaats". Moet toch wel even kijken of wij onze rubberen opblaas jacht kunnen aanmeren aan jullie steiger. Conclusie: geen enkel probleem. Past precies.
Zo, nu klaar met alle gekheid.
Ziet er fantastisch uit. Nu zie je pas echt wat een joekel van een villa het gaat worden. Toch wel gezellig als jullie straks een stukje dichterbij komen wonen.