woensdag 30 januari 2008

Begane grond vloer gestort

Vanmiddag met mijn kleine man even gaan kijken op de bouw, Esmee was bij een vriendinnetje spelen, die vindt er niet zoveel aan om steeds naar Nesselande te moeten rijden, maar bij Luc zit er toch wat bouw-bloed in, hij vindt de bouw erg spannend en kan soms erg verrassende, bouw-technisch correcte, opmerkingen maken.

De begane grond vloer is dus gestort, ervoor zie je het "voorplein", wat later bestraat gaat worden. We hebben dit ook maar laten onderheien omdat je dat er later niet meer aan kan plakken, en we zitten toch in de polder hier, alles zakt onder je kont weg, en het was niet de bedoeling dat we om de drie jaar opnieuw gingen straten. Dit onderheide voorplein moet dat voorkomen.

De steiger en beschoeiing bouwers waren druk bezig met de laatste hand te leggen aan het terras aan het water. Ze hadden al vernomen dat er een website was, en gaan volgens eigen zeggen nu aan hun gezinsleden laten zien wat ze overdag hebben gedaan.

Bij deze heren, jullie staan op de site!!

1 opmerking:

anita zei

Daar is hard gewerkt zeg. Even een weekje niet kijken,(omdat wij met onze kont, op het strand in Mexico zaten)en dan is er al een hele verandering te zien.