zondag 9 november 2008

vorderingen en laatste loodjes

Na een bezoek aan de zoveelste bouwmarkt gisteren, met opschrijfboek en meetlint nog even naar de jm kade gereden om een aantal maten te controleren. Volgende week is de oplevering gepland en dan moeten we zelf aan de slag. Even een resumé van de afgelopen week.Lampjes verschijnen aan de buitengevel. We hebben na veel zoeken veel van de lampen via Internet besteld. Heel makkelijk en een stuk voordeliger. En ze komen het heerlijk thuis bezorgen. Kijk ook een s op www.lampenlicht.nl . De beton platen liggen nu ook op de muurtjes. Het hekwerk dat er tussen komt is deze week gepast. Nu het allemaal pas is kan het gepoedercoat worden. Ook het hek van het balkon heeft er op gestaan ( jammer, heb ik niet gezien) en volgens Fred was het erg mooi. Ook dit gaat nu in de poedercoating.
Er is een begin gemaakt aan de tuin. Vrijdag is er blijkbaar een hele berg zand aan de rechterkant naar binnen gereden want hier ligt ineens een zandpad. Omdat we nu, vanaf de brug, nog 50 centimeter naar beneden vallen. is het zaak dat dat snel opgehoogd wordt, want als we gaan verhuizen moeten we er wel met een auto op kunnen.
Binnen komt er kleur aan te pas. Rino ging de "painting the past" kleur "Afteroon Tea" boven de keuken smeren. Ik vind het erg mooi gekozen (door mezelf).
Echt Mirjam........................ roze ! ( nee .. Afternoon Tea!)
Zo met het zonnetje erop is het een paleisje.
Verder zijn we veel bezig om alvast allerlei "attributen " te verzamelen bij Gamma's Praxisen IKEA's etc. zodat we dat in de komende weken alvast hebben en kunnen gaan ophangen. We hebben al een hele lijst gemaakt van kasten en indelingen die we bij IKEA moeten gaan halen, wat nu nog niet kan want we kunnen het nog niet kwijt. Esmee is heel enthousiast en heeft al haar lampen uitgezocht (en gekocht)voor haar nieuwe kamer. Ze heeft een verbazend goede smaak, erg leuk om te zien. Nu gaan we nog op gordijnen jacht en volgende week begint "het echte werk (voor ons dan).

Geen opmerkingen: